Elizabeth Arden Red Door Revealed Eau de Parfum til kvinder

Elizabeth Arden Red Door Revealed Eau de Parfum til kvinder
Elizabeth Arden Red Door Revealed Eau de Parfum til kvinder
100 ml
214,90kr

Kode: ELA0107 | På lager
1
GLS
onsdag 10.3.2021
UPS Air Mail
mandag 8.3.2021

Duftbeskrivelse Elizabeth Arden Red Door Revealed
Ingredienser

Enhver kvinde fortjener en buket af pragtfulde blomster. Eau de parfumen Elizabeth Arden Red Door Revealed er som en buket bundet af de smukkeste blomsternuancer, der tilsammen skaber forbindelser fulde af sensualitet, femininitet og en dråbe romantik.

  • blomsterduft
  • til den moderne kvinde i det 21. århundrede
  • enestående parfume til den særlige anledning
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Composition
Lilje, Pæon, Rav, Orkidé, Moskus, Appelsinblomst, Pokkenholt, Rose
Parfumekategori
blomstret

Om mærket Elizabeth Arden

Elizabeth Arden åbnede sin første skønhedssalon på 5th Avenue i New York i en tid, hvor kvinder ikke blot sjældent åbnede deres egne forretninger, men også for det meste ikke brugte makeup. Således lagde den legendariske trendsætter og forretningskvinde i mere end et århundrede siden grundstenene til den amerikanske kosmetikindustri.

 

Arden var blandt de første til at kombinere kosmetik og videnskabelig udvikling, men var samtidig fortaler for en holistisk tilgang til skønhed. Hun tilskyndte kvinder til at fugte deres hud, undgå direkte sollys og bevæge sig hver dag. Elizabeth Arden mærkets filosofi var at tage vare på huden, ikke at skjule den.

Med sin kompromisløse vision sikrede Elizabeth Arden, at hendes produkter rent faktisk var til hjælp for kvinder, og flere af dem blev hurtigt ikoniske, heriblandt favoritten Elizabeth Arden Eight Hour Cream, den legendariske Elizabeth Arden Blue Grass-parfume eller den berømte, røde Elizabeth Arden-læbestift.

Hver dag får Elizabeth Ardens produkter mennesker over hele verden til at føle sig mere smukke og selvsikre, og historien om Elizabeth Arden selv er en inspiration for mange.

Anmeldelse Elizabeth Arden Red Door Revealed