Elizabeth Arden Sunflowers Gavesættil kvinder

Elizabeth Arden Sunflowers Gavesæt  til kvinder
Elizabeth Arden Sunflowers Gavesæt  til kvinder

Kode: ELA1766 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Sunflowers Eau de Toilette 100 ml + Sunflowers Parfumeret kropslotion 100 ml

Beskrivelse Elizabeth Arden Sunflowers
Ingredienser

Understreg intensiteten af din yndlingsduft. Parfumesættet til kvinder Elizabeth Arden Sunflowers indeholder foruden selve duften også plejekosmetik, som vil forlænge din sensuelle oplevelse.

Egenskaber:

  • parfumekosmetikken forlænger duften
  • perfekt som gave
  • glæder alle kvinder
  • sættet indholder duft og kosmetiktilbehør fra samme kollektion

Sættet indeholder:

  • Sunflowers Eau de Toilette 100 ml
  • Sunflowers Parfumeret kropslotion 100 ml

Ingredienser

Konsistens
lotion
Parfumekategori
frugtig, blomstret
Sættype
Gavesæt

Om mærket Elizabeth Arden

Elizabeth Arden åbnede sin første skønhedssalon på 5th Avenue i New York i en tid, hvor kvinder ikke blot sjældent åbnede deres egne forretninger, men også for det meste ikke brugte makeup. Således lagde den legendariske trendsætter og forretningskvinde i mere end et århundrede siden grundstenene til den amerikanske kosmetikindustri.

 

Arden var blandt de første til at kombinere kosmetik og videnskabelig udvikling, men var samtidig fortaler for en holistisk tilgang til skønhed. Hun tilskyndte kvinder til at fugte deres hud, undgå direkte sollys og bevæge sig hver dag. Elizabeth Arden mærkets filosofi var at tage vare på huden, ikke at skjule den.

Med sin kompromisløse vision sikrede Elizabeth Arden, at hendes produkter rent faktisk var til hjælp for kvinder, og flere af dem blev hurtigt ikoniske, heriblandt favoritten Elizabeth Arden Eight Hour Cream, den legendariske Elizabeth Arden Blue Grass-parfume eller den berømte, røde Elizabeth Arden-læbestift.

Hver dag får Elizabeth Ardens produkter mennesker over hele verden til at føle sig mere smukke og selvsikre, og historien om Elizabeth Arden selv er en inspiration for mange.

Anmeldelse Elizabeth Arden Sunflowers