Skip to main content

Elizabeth ArdenCeramide Vitamin C Capsules Gavesæt(med lysende effekt)

Elizabeth Arden Ceramide Vitamin C Capsules Gavesæt  (med lysende effekt)
Elizabeth Arden Ceramide Vitamin C Capsules Gavesæt  (med lysende effekt)

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: ELA06169

Vitamin C Lysnende serum 30 stk. + Ceramide Capsules Dagserum I kapsler 7 stk. + Ceramide Lift and Firm Opstrammende ansigtscreme SPF 30 15 ml

Alt, hvad du behøver til en smukt udseende hud, i en pakke. Kosmetiksættet Elizabeth Arden Ceramide vil glæde dig selv eller som gave til dine nære.

Sættet indeholder:

  • Vitamin C Lysnende serum 30 stk.
  • Ceramide Capsules Dagserum I kapsler 7 stk.
  • Ceramide Lift and Firm Opstrammende ansigtscreme SPF 30 15 ml

Egenskaber:

  • pleje af moden hud
  • smukt pakket ind/gaveæske

Brugsvejledning:
Brug alle produkterne i det kosmetiske sæt som angivet i vejledningen.

Egenskaber

Konsistens
creme
Tonetype
Rynker og moden hud
Effekter
Hydrering, Lysnende, løftende
Sættype
Gavesæt
Solbeskyttelse
med SPF
Bruges ved
dag og nat
Aktive ingredienser
vitamin C

Elizabeth Arden åbnede sin første skønhedssalon på 5th Avenue i New York i en tid, hvor kvinder ikke blot sjældent åbnede deres egne forretninger, men også for det meste ikke brugte makeup. Således lagde den legendariske trendsætter og forretningskvinde i mere end et århundrede siden grundstenene til den amerikanske kosmetikindustri.

 

Arden var blandt de første til at kombinere kosmetik og videnskabelig udvikling, men var samtidig fortaler for en holistisk tilgang til skønhed. Hun tilskyndte kvinder til at fugte deres hud, undgå direkte sollys og bevæge sig hver dag. Elizabeth Arden mærkets filosofi var at tage vare på huden, ikke at skjule den.

Med sin kompromisløse vision sikrede Elizabeth Arden, at hendes produkter rent faktisk var til hjælp for kvinder, og flere af dem blev hurtigt ikoniske, heriblandt favoritten Elizabeth Arden Eight Hour Cream, den legendariske Elizabeth Arden Blue Grass-parfume eller den berømte, røde Elizabeth Arden-læbestift.

Hver dag får Elizabeth Ardens produkter mennesker over hele verden til at føle sig mere smukke og selvsikre, og historien om Elizabeth Arden selv er en inspiration for mange.