FilorgaGlobal-Repair Fugtgivende essens med anti-aldringseffekt

Filorga Global-Repair Fugtgivende essens med anti-aldringseffekt
Filorga Global-Repair Fugtgivende essens med anti-aldringseffekt
150 ml
484,00kr

På lager | Kode: FIL02027
1
Post Nord MyPack Home
mandag 24.1.2022
Afhentning i butik
mandag 24.1.2022
UPS Air Mail
fredag 21.1.2022

Selvom din hud allerede er begyndt at blive slap, kan den på 7 dage komme til at se ud som efter behandling af førsteklasses specialister. Den fugtgivende essens mod aldring af huden, Filorga Global-Repair, er nemlig inspireret af moderne metoder inden for æstetisk medicin og forynger således din hud synligt.

Det højkoncentrerede serum bekæmper alle aldringstegn, og med sin effektive kombination af mere end 50 aktive stoffer fornyr den hudens vitalitet generelt. Takket være ceramider og omega-3 fedtsyrer klarer det ikke blot dehydrering og en mat og træt hud, men også dybe rynker og slappe ansigtskonturer.

Egenskaber:

  • fjerner synligt trætheds- og aldringstegn fra huden
  • fjerner ubehagelige tegn på dehydrering fra huden
  • hjælper med at fjerne både linjer og dybe rynker
  • gør ansigtets slappe konturer mere faste og opstrammer dem
  • fornyr hudens almindelige vitalitet
  • tilfører huden nødvendig næring
  • fedter ikke huden og gør den fløjlsagtig mat
  • inspireret af teknikker fra æstetisk medicin

Sammensætning:

  • ceramider, omega-3 fedtsyrer, vitaminer – fornyr hudens almindelige vitalitet og dens smidige udseende
  • 50 ingredienser inspireret af mesoterapi, 4 boostere til cellefunktioner – korrigerer synligt alle tegn på aldring

Anvendelse:
Påfør en lille smule serum om morgenen på renset hud, og anvend først bagefter din foretrukne dagcreme. Du kan også påføre det, før du sover – bland det i håndfladerne med den revitaliserende creme, Filorga Global-Repair, påfør et tilstrækkeligt lag i hele ansigtet, og lad det virke natten over.

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper, Rynker og moden hud
Effekter
Hydrering, Foryngende, Revitalisering, styrkende

Det franske mærke Filorga er ekspert i aldersbekæmpende hudpleje. Dets historie begyndte i 1970erne, da Dr. Tordjman påbegyndte sin forskning i hudens aldring. Mærket tog senere patent på deres NCEF®-teknologi – en unik løsning, der bremser processen og udbedre eksisterende skønhedsfejl.

Til at starte med udviklede Filorgas laboratorier hudpleje til professionel brug, såsom frugtsyre-peeling, mesoterapi-produkter og hyaluronsyre-injektioner, som blev særdeles populært hos eksperter inden for æstetisk medicin og dermatologi.

Filorga var inspireret af succesen med dens professionelle serier af produkter og lancerede i 2007 sin første produktserie til hjemmebrug. Medi-Cosmetique®-serien sørger for en ikke-invasiv, men stadig yderst effektiv løsning. Du kan hurtigt se resultaterne ved brug af Filorga Time Filler-cremen eller Filorga Meso Mask derhjemme, helt uden at besøge en skønhedsklinik. Filorgas produkter eliminerer rynker, genopretter glansen og styrken og giver dig en smuk hud uden imperfektioner eller tegn på aldring.