FOREOUFO™ Matte Maniac Rensemaske med aktiveret kul til et mat udseende

FOREO UFO™ Matte Maniac Rensemaske med aktiveret kul til et mat udseende
FOREO UFO™ Matte Maniac Rensemaske med aktiveret kul til et mat udseende
6 x 6 g
149,00kr

På lager | Kode: FOR04813
1
Post Nord MyPack Home
mandag 24.1.2022
Afhentning i butik
mandag 24.1.2022
UPS Air Mail
fredag 21.1.2022

Ansigtsmasken FOREO UFO™ Matte Maniac vil forkæle din hud og passe på den.

Egenskaber:

  • renser huden i dybden
  • frigør urenheder i porerne og trækker urenheder ud
  • vil lyse huden op

Fuld sammensætning

WATER, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, WATER, METHYLPROPANEDIOL, CHARCOAL POWDER, CHRYSANTHEMUM MORIFOLIUM FLOWER EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, WATER, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, WATER, SAUSSUREA INVOLUCRATA EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, WATER, SODIUM POLYACRYLATE, ALLANTOIN, PANTHENOL, HYDROXYACETOPHENONE, CHLORPHENESIN, FRAGRANCE Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Tonetype
fedtet
Effekter
Lysnende, mattende
Bruges ved
dag og nat

FOREO sætter en ny standard for skønhed og sundhed inden for hudpleje. Mærkets filosofi er baseret på den overbevisning, at når du har det godt, så ser du også skøn ud. Det revolutionerende FOREO LUNA™-system til hudrens, som er udviklet af den svenske virksomhed i 2013, vil hjælpe dig med at få denne oplevelse igen og igen.

 

De akustiske rensebørster fra FOREO er lavet af hypoallergisk, ikke-porøs silikone, som sikrer, at de opfylder de høje krav til hygiejne. Mere end 8.000 akustiske pulsslag i minuttet og et unikt design garanterer i samspil en nænsom og dybtgående rensning af din hud. Efter hver brug vil din hud blive renere, blødere og mere lysende.

Du kan vælge fra et bredt udvalg af produkter. Ud over basisudgaven FOREO LUNA finder ud også FOREO LUNA 2 med en foryngende effekt, den kompakt FOREO LUNA mini 2, den rejsevenlige LUNA go eller den mindste, LUNA play. FOREO ISSA-tandbørsten og FOREO IRIS-børsten til at massere området omkring øjnene er også meget populære.

FOREOs produkter egner sig til forskellige hudtyper og er tilgængelige i mange farverige og legende udgaver. Vælg din favorit!