Skip to main content

FOREOUFO™ Shimmer Freak Strålemaske til at behandle hævelser og mørke rande

FOREO UFO™ Shimmer Freak Strålemaske til at behandle hævelser og mørke rande
FOREO UFO™ Shimmer Freak Strålemaske til at behandle hævelser og mørke rande
6 x 4 g
149,00kr

På lager | Kode: FOR04814
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 2.2.2022
Afhentning i butik
onsdag 2.2.2022
UPS Air Mail
mandag 31.1.2022

Ansigtsmasken FOREO UFO™ Shimmer Freak vil forkæle din hud og passe på den.

Egenskaber:

  • lyser op og forfrisker
  • efterlader huden silkeblød at røre ved
  • gennemfugter dybt og nærer intensivt

Fuld sammensætning

WATER, ROSA CENTIFOLIA FLOWER WATER, 1,2-HEXANEDIOL, WATER, METHYLPROPANEDIOL, NIACINAMIDE, VACCINIUM MACROCARPON (CRANBERRY) FRUIT EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, WATER, ALLANTOIN, CAFFEINE, SODIUM POLYACRYLATE, PANTHENOL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TITANIUM DIOXIDE (CI77891), HYDROXYACETOPHENONE, CHLORPHENESIN, FRAGRANCE Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Tonetype
normal, til alle hudtyper
Effekter
Lysnende, Revitalisering, Mod mørke rande
Bruges ved
dag og nat

FOREO sætter en ny standard for skønhed og sundhed inden for hudpleje. Mærkets filosofi er baseret på den overbevisning, at når du har det godt, så ser du også skøn ud. Det revolutionerende FOREO LUNA™-system til hudrens, som er udviklet af den svenske virksomhed i 2013, vil hjælpe dig med at få denne oplevelse igen og igen.

 

De akustiske rensebørster fra FOREO er lavet af hypoallergisk, ikke-porøs silikone, som sikrer, at de opfylder de høje krav til hygiejne. Mere end 8.000 akustiske pulsslag i minuttet og et unikt design garanterer i samspil en nænsom og dybtgående rensning af din hud. Efter hver brug vil din hud blive renere, blødere og mere lysende.

Du kan vælge fra et bredt udvalg af produkter. Ud over basisudgaven FOREO LUNA finder ud også FOREO LUNA 2 med en foryngende effekt, den kompakt FOREO LUNA mini 2, den rejsevenlige LUNA go eller den mindste, LUNA play. FOREO ISSA-tandbørsten og FOREO IRIS-børsten til at massere området omkring øjnene er også meget populære.

FOREOs produkter egner sig til forskellige hudtyper og er tilgængelige i mange farverige og legende udgaver. Vælg din favorit!