GarnierFirming Care Øjeblikkelig opstrammende nærende mælk Til tør hud

Garnier Firming Care Øjeblikkelig opstrammende nærende mælk Til tør hud
Garnier Firming Care Øjeblikkelig opstrammende nærende mælk Til tør hud
400 ml
54,00kr

Kode: GAR1317 | På lager
1
Gave til dig
20 % rabat på udvalgte mærker med koden notino20. Rabatten gælder ikke produkter på tilbud og på udsalg.
Post Nord MyPack Home
I morgen mandag 20.9.2021
Afhentning i butik
torsdag 23.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Garnier Firming Care
Egenskaber

Bodymilken Garnier Firming Care giver din hud den nødvendige fugt og gør den fløjlsblød.

Egenskaber:

  • gør tydeligt huden fastere
  • nærer intenst og smidiggør
  • genopretter tør hud
  • genopbygger hudens spændstighed
  • er god at påføre, trænger let ind
  • efterlader ikke en fedtet hinde på huden

Brugsvejledning:
Påfør den nødvendige mængde af præparatet på den rene hud, helst efter brusebadet eller badet. Masser godt ind. Bruges morgen og/eller aften på hele kroppen.

Fuld sammensætning

AQUA/WATER, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER/SHEA BUTTER, ISOPROPYL PALMITATE, CETYL ALCOHOL, CETYL ESTERS, PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL, ZEA MAYS STARCH/CORN STARCH, BENZOIC ACID, BENZYL ALCOHOL, BIFIDA FERMENT LYSATE, C12-13 ALKYL LACTATE, CAFFEINE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, CITRONELLOL, DISODIUM EDTA, LIMONENE, PHENOXYETHANOL, POLYGLYCERYL-3, METHYLGLUCOSE DISTEARATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM POLYACRYLATE, TOCOPHEROL, PARFUM/FRAGRANCE. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Hudtype
tør
Effekter
styrkende

Om mærket Garnier

Garniers produkter har haft indflydelse på mænd og kvinders liv over hele verden i mere end et århundrede. Det kosmetiske mærke blev grundlagt i Frankrig og har vokset sig til et af verdens mest berømte af sin slags.

 


Historien begyndte i 1904, da Alfred Amour Garnier udviklede den første plantetoner til håret, som snart blev et hit hos kunderne. I 1960 blev den første Garnier-hårfarve til hjemmebrug udviklet, og kvinder begyndte herefter at se deres hår som et tilbehør til deres mode. Andre produkter, der har opnået øjeblikkelig popularitet tæller Garniers Miscellar Water og Garnier Pure Active-rensegelen.
Garnier-mærket har altid lyttet til sine kunder og afspejlet deres behov i sine hud- og hårplejesamlinger. De skaber produkter, der i sandhed er effektive, let tilgængelige og gør hverdagens skønhedsritualer lidt enklere. Det er på grund af dette, at Garnier er blevet så succesfulde og i dag kan findes i mere end 120 lande i hele verden.

Anmeldelse Garnier Firming Care