Garnier Fructis Style Shine Hårstyling voks

Garnier Fructis Style Shine Hårstyling voks
Garnier Fructis Style Shine Hårstyling voks
75 ml
30,00kr

Kode: GAR1187 | På lager
1
GLS
onsdag 10.3.2021
UPS Air Mail
tirsdag 9.3.2021

Produktbeskrivelse Garnier Fructis Style Shine
Egenskaber

Længes du efter en skinnende og fast frisure, der holder. Hårvoksen Garnier Fructis Style Shine er udviklet specielt til at give langvarigt hold og en strålende glans. Ved hjælp af den kan du forme, adskille, rede og glatte håret lige netop, sådan som du vil. Du vil så have en skinnende og fast styling fra morgen helt til aften.

Egenskaber:

  • giver langvarigt hold til frisuren
  • gør det nemmere at forme
  • efterlader håret med en strålende glans

Ingredienser:

  • bambusekstrakt

Anvendelse:
Kom en lille smule voks i tørt hår, og form det, sådan som du vil have det.

Egenskaber

Hårtype
alle hårtyper
Effekter
Setting
Hovedbundstype
alle hovedbundstyper
Hårlængde
kort hår
Holdniveau
medium hold

Om mærket Garnier

Garniers produkter har haft indflydelse på mænd og kvinders liv over hele verden i mere end et århundrede. Det kosmetiske mærke blev grundlagt i Frankrig og har vokset sig til et af verdens mest berømte af sin slags.

 


Historien begyndte i 1904, da Alfred Amour Garnier udviklede den første plantetoner til håret, som snart blev et hit hos kunderne. I 1960 blev den første Garnier-hårfarve til hjemmebrug udviklet, og kvinder begyndte herefter at se deres hår som et tilbehør til deres mode. Andre produkter, der har opnået øjeblikkelig popularitet tæller Garniers Miscellar Water og Garnier Pure Active-rensegelen.
Garnier-mærket har altid lyttet til sine kunder og afspejlet deres behov i sine hud- og hårplejesamlinger. De skaber produkter, der i sandhed er effektive, let tilgængelige og gør hverdagens skønhedsritualer lidt enklere. Det er på grund af dette, at Garnier er blevet så succesfulde og i dag kan findes i mere end 120 lande i hele verden.

Anmeldelse Garnier Fructis Style Shine