GarnierSkin Naturals Ampoule Sheet Mask Energigivende sheetmaske

Garnier Skin Naturals Ampoule Sheet Mask Energigivende sheetmaske
Garnier Skin Naturals Ampoule Sheet Mask Energigivende sheetmaske
15 g
22,50kr

På lager | Kode: GAR06024
1
Post Nord MyPack Home
mandag 31.1.2022
Afhentning i butik
mandag 31.1.2022
UPS Air Mail
torsdag 27.1.2022

Oplev den gavnlige virkning af ananas og C-vitamin på din hud. Garnier Skin Naturals sheetmaske med den energigivende virkning vil hjælpe med at opfriske huden og give den tiltrængt energi. Masken er imprægneret med koncentreret serum, der kombinerer aktive stoffer og ingredienser af naturlig oprindelse. Derfor giver den dit trætte, stressede ansigt balance og friskhed tilbage.

Egenskaber:

  • opfrisker synligt huden på bare 5 minutter
  • ekstra fin poplin imprægneret med nærende serum fra en ampul
  • nærer og opfrisker huden, giver den energi
  • den svøber sig om huden optimalt, som var det et nyt hudlag
  • gør huden fantastisk blød
  • med en udglattende virkning

Sammensætning:

  • 1 % C-vitamin – opfrisker og gendanner hudens balance
  • ananasekstrakt – nærer huden og beskytter den mod eksternt stress takket være antioxidanter
  • vegansk produkt – indeholder ikke stoffer af animalsk oprindelse

Anvendelse:
Fjern al foundation fra huden, og rens den grundigt, før du anvender masken. Fold sheetmasken ud, placér den blidt på dit ansigt, og justér den efter ansigtets konturer. Lad den sidde i 5 minutter, og fjern den så. Massér resterne af serummet fra tekstilet ind i huden.

Egenskaber

Tonetype
til alle hudtyper
Effekter
Hydrering, Lysnende, Anti-stress
Bruges ved
dag og nat
Aktive ingredienser
vitamin C
Garniers produkter har haft indflydelse på mænd og kvinders liv over hele verden i mere end et århundrede. Det kosmetiske mærke blev grundlagt i Frankrig og har vokset sig til et af verdens mest berømte af sin slags.

 


Historien begyndte i 1904, da Alfred Amour Garnier udviklede den første plantetoner til håret, som snart blev et hit hos kunderne. I 1960 blev den første Garnier-hårfarve til hjemmebrug udviklet, og kvinder begyndte herefter at se deres hår som et tilbehør til deres mode. Andre produkter, der har opnået øjeblikkelig popularitet tæller Garniers Miscellar Water og Garnier Pure Active-rensegelen.
Garnier-mærket har altid lyttet til sine kunder og afspejlet deres behov i sine hud- og hårplejesamlinger. De skaber produkter, der i sandhed er effektive, let tilgængelige og gør hverdagens skønhedsritualer lidt enklere. Det er på grund af dette, at Garnier er blevet så succesfulde og i dag kan findes i mere end 120 lande i hele verden.