GarnierSkin Naturals Ampoule Sheet Mask Fugtgivende og revitaliserende sheetmaske

Garnier Skin Naturals Ampoule Sheet Mask Fugtgivende og revitaliserende sheetmaske
Garnier Skin Naturals Ampoule Sheet Mask Fugtgivende og revitaliserende sheetmaske
15 g
21,90kr

På lager | Kode: GAR06025
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 26.1.2022
Afhentning i butik
onsdag 26.1.2022
UPS Air Mail
tirsdag 25.1.2022

Fugter og revitaliserer huden på bare 5 minutter.

Opdag magien ved tekstilmasker og giv din knastørre hud dens velfortjente pleje. Garnier Skin Naturals sheetmaske med en fugtgivende og revitaliserende effekt kombinerer virksomme kræfter fra koncentreret hyaluronsyre og ekstrakt fra vandmelon.

Din hud vil på bare 5 minutter blive dybt hydreret og opfrisket, og fine linjer vil blive udglattede.

Egenskaber:

  • leverer synlige resultater på bare 5 minutter
  • tilfører huden øjeblikkelig, dyb hydrering
  • opfrisker huden og gør den levende
  • udfylder fine rynker
  • opfrisker og beroliger huden

Sammensætning:

  • 1 % hyaluronsyre – sikrer hydrering af huden
  • vandmelonekstrakt – giver friskhed til huden og beroliger den
  • vegansk produkt – uden ingredienser af animalsk oprindelse

Anvendelse:
Fold Garnier Skin Naturals masken ud, og tilpas den til dit ansigts form. Lad den sidde i 5 minutter. Du kan fjerne masken efter de 5 minutter. Den høje koncentration af hyaluronsyre kan være skyld i en fornemmelse af klistret hud, så tap enten det overskydende serum i huden, eller tør ansigtet let med en fugtig vatrondel.

Tip fra Notino:
Prøv andre sheetmasker fra serien Garnier Skin Naturals. De glimrer ved den hurtige virkning og den koncentrerede sammensætning, der er sammenlignelig med ampuller, hvor du vil se resultater efter bare 5 minutter.  

Egenskaber

Tonetype
Rynker og moden hud
Effekter
Hydrering, Revitalisering, styrkende
Bruges ved
dag og nat
Aktive ingredienser
hyaluronsyre
Garniers produkter har haft indflydelse på mænd og kvinders liv over hele verden i mere end et århundrede. Det kosmetiske mærke blev grundlagt i Frankrig og har vokset sig til et af verdens mest berømte af sin slags.

 


Historien begyndte i 1904, da Alfred Amour Garnier udviklede den første plantetoner til håret, som snart blev et hit hos kunderne. I 1960 blev den første Garnier-hårfarve til hjemmebrug udviklet, og kvinder begyndte herefter at se deres hår som et tilbehør til deres mode. Andre produkter, der har opnået øjeblikkelig popularitet tæller Garniers Miscellar Water og Garnier Pure Active-rensegelen.
Garnier-mærket har altid lyttet til sine kunder og afspejlet deres behov i sine hud- og hårplejesamlinger. De skaber produkter, der i sandhed er effektive, let tilgængelige og gør hverdagens skønhedsritualer lidt enklere. Det er på grund af dette, at Garnier er blevet så succesfulde og i dag kan findes i mere end 120 lande i hele verden.