GilletteBlue3 Erstatningsblade

Gillette Blue3 Erstatningsblade
Gillette Blue3 Erstatningsblade
3 stk.

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: GIL02202

Barberbladsrefiller Gillette Blue3 og deres regelmæssige udskiftning sikrer dig en fortsat glat barbering af ansigtet som med en ny maskine.

Egenskaber:

  • sikrer maksimal glat barbering
  • irriterer ikke huden
  • gummistrippen er en del af skæret
  • er nem at skifte

Brugsvejledning:
Følg vedlagte brugsanvisning.

Fuld sammensætning

PEG-7M, PEG-115M, PEG-100, SILICA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TOCOPHERYL ACETATE, TRIS(DI-T-BUTYL)PHOSPHITE, BHT, GLYCOL. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

„The Best Men Can Be“ har Gillette sagt i over 100 år. Grundlæggeren King C. Gillette fulgte selv dette motto, da han i 1900 kom med en revolutionær prototype af engangsblade til barbering. Siden da er barber grejet fra Gillette blevet raffineret for at give dig den allerbedste oplevelse.

 

I 1998 blev Gillette Mach 3 introduceret, hvilket var den første teknologi på markedet med 3 klinger til en endnu tættere barbering. Efterhånden begyndte mærket også at tilbyde Gillette Venus-serien, barbermaskiner og kosmetik til kvinden. Gillette barbermaskiner til kvinder sikrer perfekt hudbarbering, og der er mange forskellige typer og design at vælge imellem til enhver kvindes tilfredshed.

Uanset hvilken Gillette-barbermaskine du vælger fra dets brede udvalg, tilpasser den sig altid perfekt til konturerne i dit ansigt eller på din krop. Få den perfekte barbering med verdens mest avancerede barbermaskiner ,og kontroller din stil.