Skip to main content

GilletteMach3 Football Barberingsmaskine + Ekstra barberblade 3 stk

Gillette Mach3 Football Barberingsmaskine + Ekstra barberblade 3 stk
Gillette Mach3 Football Barberingsmaskine + Ekstra barberblade 3 stk

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: GIL1897

Vær venligst opmærksom på, at emballagen kan være anderledes end på billedet.

Barbermaskinen Gillette Mach3 står for den enkleste måde til at opnå et glat ansigt.

Egenskaber:

  • bevægeligt barberhoved
  • enkel afskylning og vedligeholdelse
  • 100 % glat barbering
  • pakken indeholder reserveblade

Brugsvejledning:
Følg vedlagte manual.

Fuld sammensætning

PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, SILICA, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TOCOPHERYL ACETATE, TRIS(DI-T-BUTYL)PHOSPHITE, BHT, GLYCOL. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

„The Best Men Can Be“ har Gillette sagt i over 100 år. Grundlæggeren King C. Gillette fulgte selv dette motto, da han i 1900 kom med en revolutionær prototype af engangsblade til barbering. Siden da er barber grejet fra Gillette blevet raffineret for at give dig den allerbedste oplevelse.

 

I 1998 blev Gillette Mach 3 introduceret, hvilket var den første teknologi på markedet med 3 klinger til en endnu tættere barbering. Efterhånden begyndte mærket også at tilbyde Gillette Venus-serien, barbermaskiner og kosmetik til kvinden. Gillette barbermaskiner til kvinder sikrer perfekt hudbarbering, og der er mange forskellige typer og design at vælge imellem til enhver kvindes tilfredshed.

Uanset hvilken Gillette-barbermaskine du vælger fra dets brede udvalg, tilpasser den sig altid perfekt til konturerne i dit ansigt eller på din krop. Få den perfekte barbering med verdens mest avancerede barbermaskiner ,og kontroller din stil.