Skip to main content

GilletteMach3 Turbo Erstatningsblade

Gillette Mach3 Turbo Erstatningsblade
Gillette Mach3 Turbo Erstatningsblade
12 stk.
263,90kr

På lager | Kode: GIL1964
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 26.1.2022
Afhentning i butik
onsdag 26.1.2022
UPS Air Mail
tirsdag 25.1.2022

Produktet Gillette Mach3 Turbo vil enkelt og hurtigt fylde din barbermaskine med reservebarberblade.

Egenskaber:

  • sikrer maksimal glat barbering
  • irriterer ikke huden
  • gummistrippen er en del af skæret

Brugsvejledning:
Følg vedlagte brugsanvisning.

Fuld sammensætning

PEG-180M, PEG-100, SILICA, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TRIS (DI-T-BUTYL) PHOSPHITE, BHT, GLYCOL. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Aktive ingredienser
aloe vera, vitamin E

„The Best Men Can Be“ har Gillette sagt i over 100 år. Grundlæggeren King C. Gillette fulgte selv dette motto, da han i 1900 kom med en revolutionær prototype af engangsblade til barbering. Siden da er barber grejet fra Gillette blevet raffineret for at give dig den allerbedste oplevelse.

 

I 1998 blev Gillette Mach 3 introduceret, hvilket var den første teknologi på markedet med 3 klinger til en endnu tættere barbering. Efterhånden begyndte mærket også at tilbyde Gillette Venus-serien, barbermaskiner og kosmetik til kvinden. Gillette barbermaskiner til kvinder sikrer perfekt hudbarbering, og der er mange forskellige typer og design at vælge imellem til enhver kvindes tilfredshed.

Uanset hvilken Gillette-barbermaskine du vælger fra dets brede udvalg, tilpasser den sig altid perfekt til konturerne i dit ansigt eller på din krop. Få den perfekte barbering med verdens mest avancerede barbermaskiner ,og kontroller din stil.