GilletteSkinguard Sensitive Erstatningshoveder til sensitiv hud

Gillette Skinguard  Sensitive Erstatningshoveder til sensitiv hud
Gillette Skinguard  Sensitive Erstatningshoveder til sensitiv hud
8 stk.
234,50kr

På lager | Kode: GIL02686
1
Post Nord MyPack Home
mandag 31.1.2022
Afhentning i butik
mandag 31.1.2022
UPS Air Mail
I morgen torsdag 27.1.2022

Barberbladsrefiller Gillette Skinguard og deres regelmæssige udskiftning sikrer dig en fortsat glat barbering af ansigtet som med en ny maskine.

Egenskaber:

  • sikrer maksimal glat barbering
  • gummistrippen er en del af skæret
  • irriterer ikke huden
  • efterlader huden frisk og uden rødme
  • er nem at skifte

Brugsvejledning:
Følg vedlagte brugsanvisning.

„The Best Men Can Be“ har Gillette sagt i over 100 år. Grundlæggeren King C. Gillette fulgte selv dette motto, da han i 1900 kom med en revolutionær prototype af engangsblade til barbering. Siden da er barber grejet fra Gillette blevet raffineret for at give dig den allerbedste oplevelse.

 

I 1998 blev Gillette Mach 3 introduceret, hvilket var den første teknologi på markedet med 3 klinger til en endnu tættere barbering. Efterhånden begyndte mærket også at tilbyde Gillette Venus-serien, barbermaskiner og kosmetik til kvinden. Gillette barbermaskiner til kvinder sikrer perfekt hudbarbering, og der er mange forskellige typer og design at vælge imellem til enhver kvindes tilfredshed.

Uanset hvilken Gillette-barbermaskine du vælger fra dets brede udvalg, tilpasser den sig altid perfekt til konturerne i dit ansigt eller på din krop. Få den perfekte barbering med verdens mest avancerede barbermaskiner ,og kontroller din stil.