GivenchyDahlia Divin Eau de Parfum til kvinder

Givenchy Dahlia Divin Eau de Parfum til kvinder
Givenchy Dahlia Divin Eau de Parfum til kvinder
50 ml
531,90kr

På lager | Kode: GIV2733
1
Post Nord MyPack Home
mandag 24.1.2022
Afhentning i butik
mandag 24.1.2022
UPS Air Mail
I morgen torsdag 20.1.2022

Indhyl din krop og dine sanser i en duft, der indfanger en moderne gudindes overjordiske kræfter – Venus, der bader i solens stråler. Givenchy Dahlia Divin eau de parfum gemmer sådan en charme. Den kombinerer bilde og ekspressive duftakkorder i et resultat, der er elegant som en haute couture kjole.

  • blomsteragtig duft med trætoner
  • til kvinder der vil understrege deres raffinement
  • egnet til daglig brug

Duftens komposition
Du vil allerede i begyndelsen opdage de søde toner af saftige blommer, der senere blander sig med en harmonisk duo af den umiskendelige rose og berusende sød jasmin. En akkord af sød og krydret sandeltræ er den fjerde bestanddel, der fuldender den sensoriske koncert i duftens afslutning.

Duftens historie
Parfumør François Demachy står bag Givenchy Dahlia Divin, der blev lanceret i 2014.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, BHT, CITRAL, GERANIOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, FARNESOL, AMYL CINNAMAL, TOCOPHEROL, CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5), CI 60730 (EXT. VIOLET 2) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mirabelle blomme
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Sandeltræ
Parfumekategori
frugtig, blomstret, træagtig

Givenchy kombinerer fransk elegance med amerikansk karisma. Mærket blev etableret i 1952 og bærer navnet efter dets grundlægger, Hubert de Givenchy – en fransk aristokrat, som startede sin karriere som praktikant i Diors og Piguets modehuse, mens han drømte om at skabe sit eget mærke.

 

Drømmen blev snart realitet, da Givenchy begyndte at levere sine egne designs til Guinness- og Kennedy-familierne og Audrey Hepburn. Den berømte skuespillerinde var hans mest prominente kunde, og hun blev da også inspirationen for den første Givenchy-duft. I dag kan mærket skilte med over 60 års hæderkronet tilstedeværelse i modens, duftenes og skønhedens verden.

Givenchy-parfumer til hende kombinerer elegance og stil med flirtende selvsikkerhed, med den legendariske Givenchy Very Irrésistible som mønstereksempel. Den moderne gentlemans ånd er derimod legemliggjort i herredufte såsom Givenchys aftershave. Givenchys makeup og hudpleje har også opnået ikonstatus.