GucciBloom Acqua di Fiori Eau de Toilette til kvinder

1×
Gucci Bloom Acqua di Fiori Eau de Toilette til kvinder
Gucci Bloom Acqua di Fiori Eau de Toilette til kvinder
Specialtilbud
Fri levering
50 ml
429,00kr

På lager | Kode: GUC3255
1
Post Nord MyPack Home
mandag 24.1.2022
Afhentning i butik
mandag 24.1.2022
UPS Air Mail
I morgen torsdag 20.1.2022

Træd ind i en magisk have, hvor hver blomst er dekoreret med en frisk dugdråbe. Eau de Toilette til kvinder, Gucci Bloom Acqua di Fiori, kærtegner dine sanser med sin gnistrende duftkomposition, der føles, som om du gik igennem knopperne. Den smukt dekorerede flakon er lige så romantisk som duften selv.

  • en frisk blomsterduft
  • til den romantiske kvinde
  • ideel til hverdagsbrug

Duftens komposition
Duften åbnes af en gnistrende kombination af grønne galbanumblade og solbærknopper. Efter et øjeblik kommer hjertet med den sanselige jasmin, sjælden tuberose og de små rosa blomster fra kinesisk kaprifolie til udtryk. Hele kompositionen bygger på en bund af moskus og varmt sandeltræ, der gør duften yderst feminin og forførende.

Duftens historie
Gucci Bloom Acqua di Fiori er det fine resultat af den anden gang, hvor modehuset Guccis kreative direktør Alessandro Michele og den legendariske parfumør Alberto Morillas har besluttet at forene deres talenter. Duften er ligesom Eau de Parfum Bloom inspireret af deres forkærlighed for blomster i alle mulige udgaver og former. Blomsterne symboliserer en kvindes skønhed, styrke og venskab. Denne mere friske og legende variant af duften Gucci Bloom blev lanceret i 2018.

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, CITRONELLOL, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL SALICYLATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, LIMONENE, BHT, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, CITRAL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Galbanum, Solbærblomster
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Kinesisk kaprifolium , Tuberose, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Sandeltræ
Parfumekategori
blomstret, grøn