GucciFlora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette til kvinder

Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette til kvinder
Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette til kvinder
100 ml
493,50kr

Kode: GUC2153 | På lager

Vær venligst opmærksom på, at emballagen kan være anderledes end på billedet.

1
Post Nord MyPack Home
fredag 24.9.2021
Afhentning i butik
fredag 24.9.2021
UPS Air Mail
I morgen tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Gucci Flora Gorgeous Gardenia
Ingredienser

Kvinders enestående skønhed, deres elegance og naturlige lethed fejrer Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette. Den giver dem anerkendelse for, hvordan de klarer alle livets udfordringer – alt sammen ved hjælp af noter af lækre røde frugter og en berusende duft af hvide blomster fra Gardenia på en sanselig træagtig bund.

  • en frisk blomster- og frugtagtig duft
  • til elegante, frisindede kvinder
  • egnet til brug om dagen, først og fremmest i varmt vejr

Duftens komposition
Indledningen er en frisk og samtidig sødlig kombination af moden pære og lækre røde skovfrugter. Lidt efter viser duftens yderst elegante hjerte sig i duften, der er skabt af hvid gardenia sammen med plumeria. Hele kompositionen bliver båret af en bund af patchouli, der gør duften meget forførende og feminin.

Duftens historie
Duften Gucci Gorgeous Gardenia Garden er en del af kollektionen, Garden Collection, fra 2012. Denne serie er designet omkring fem blomster, der optrådte på det legendariske, blomstersmykkede silketørklæde, Flora, der blev designet af Vittorio Accornero i 1966 til Grace Kelly, fyrstinde af Monaco. Den hvide gardenias delikate blomst er en af dem.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Pære, Røde bær
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Gardenia, Frangipani
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Patchouli
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Anmeldelse Gucci Flora Gorgeous Gardenia