GUERLAIN Aqua Allegoria Bergamot Body Lotion Parfumeret kropslotion Unisex

GUERLAIN Aqua Allegoria Bergamot Body Lotion Parfumeret kropslotion Unisex
GUERLAIN Aqua Allegoria Bergamot Body Lotion Parfumeret kropslotion Unisex
200 ml
329,30kr

Kode: GUR11112 | På lager
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse GUERLAIN Aqua Allegoria Bergamot Body Lotion
Ingredienser

Nyd den luksuriøse duft i dine morgen- og aftenritualer på badeværelset. Kropsplejepræparatet GUERLAIN Aqua Allegoria Bergamot Body Lotion kærtegner dine sanser og vil være din favoritduft, når du vil forkæle din hud.

Egenskaber:

  • passer fantastisk sammen med en duft som gave
  • er god at påføre, trænger let ind
  • Efterlader,at huden fløjlsblød at røre ved

Ingredienser

Composition
Bergamot, Petitgrain, Krydderier
Konsistens
lotion

Om mærket GUERLAIN

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.

Anmeldelse GUERLAIN Aqua Allegoria Bergamot Body Lotion