GUERLAIN Aqua Allegoria Granada Salvia Eau de Toilette til kvinder

GUERLAIN Aqua Allegoria Granada Salvia Eau de Toilette til kvinder
GUERLAIN Aqua Allegoria Granada Salvia Eau de Toilette til kvinder
Fri levering
125 ml
755,90kr

Kode: GUR13194 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse GUERLAIN Aqua Allegoria Granada Salvia
Ingredienser

Kombinationen af blidhed og styrke, der gemmer sig i enhver kvinde, har nu fået form i duftenes verden. Eau de toiletten GUERLAIN Aqua Allegoria Granada Salvia afslører din personligheds sider og fuldender din enestående karisma perfekt.

  • citrusduft
  • frugtduft
  • til den temperamentsfulde kvinde fuld af energi
  • frisk duft, ideel til varmt vejr
  • designrigtig flakon

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Cypres, Bergamot, Solbær
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Salvie, Rose, Granatæble
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Hvid moskus, Patchouli, Mos
Parfumekategori
citron, frugtig

Om mærket GUERLAIN

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.

Anmeldelse GUERLAIN Aqua Allegoria Granada Salvia