Skip to main content

GUERLAINAqua Allegoria Herba Fresca Eau de Toilette Unisex

GUERLAIN Aqua Allegoria Herba Fresca Eau de Toilette Unisex
GUERLAIN Aqua Allegoria Herba Fresca Eau de Toilette Unisex
75 ml
564,00kr

På lager | Kode: GUR0547

Vær venligst opmærksom på, at emballagen kan være anderledes end på billedet.

1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 1.2.2022
Afhentning i butik
tirsdag 1.2.2022
UPS Air Mail
mandag 31.1.2022

Unisex eau de toiletten GUERLAIN Aqua Allegoria Herba Fresca forener et perfekt samspil mellem friskhed og frugtnuancer. Duften, der er fuld af strålende energi, bliver din uundværlige partner, ikke kun om sommeren.

  • unisex – til kvinder og mænd

Fuld sammensætning

#06690 ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, GERANIOL, CITRAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BENZYL BENZOATE, BHT, FARNESOL, EUGENOL, CI 19140 (YELLOW 5), CI 14700 (RED 4), CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYCITRONELLAL, ISOEUGENOL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Grønne noter, Citron
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Liljekonval, Alpeviol, Mynte
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Grøn te
Parfumekategori
citron, aromatisk, grøn

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.