Skip to main content

GUERLAINL'Homme Idéal Cool Eau de Toilette til mænd

GUERLAIN L'Homme Idéal Cool Eau de Toilette til mænd
GUERLAIN L'Homme Idéal Cool Eau de Toilette til mænd
50 ml
445,23kr

På lager | Kode: GUR11933

Vær venligst opmærksom på, at emballagen kan være anderledes end på billedet.

1
Post Nord MyPack Home
onsdag 2.2.2022
Afhentning i butik
onsdag 2.2.2022
UPS Air Mail
mandag 31.1.2022

Den ideelle mand er en myte, men hans duft er naturligvis virkelig. Eau de toiletten, Guerlain L’Homme Idéal Cool, er en meget maskulin og samtidig opfriskende sag. Duftens udprægede træagtige karakter vil gøre det muligt for dig at føle dig hævet over enhver situation.

  • en aromatisk fougèreduft
  • til den elegante og dynamiske mand
  • blev skabt af parfumøren Thierry Wasser, blev lanceret i 2019

Duftens komposition
Den friske indledning i duften til mænd, Guerlain L’Homme Idéal Cool, bliver skabt af brusende og gnistrende friske akkorder af appelsin, bergamot og mynte. Duftens dynamiske hjerte åbner sig for dig med energiske vandagtige noter suppleret med intense neroliessenser. Denne eau de toilettes maskulinitet bliver herefter understreget endnu mere af duftkompositionens bund, hvor den lette, orientalske duft af patchouli forenes med jordagtig og røgagtig vetiver med et strejf af sødme.

Fuld sammensætning

ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, COUMARIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, CITRAL, BHT, GERANIOL, FARNESOL, CITRONELLOL, TOCOPHEROL, CI 42090 (BLUE 1), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Appelsin, Bergamot, Anis, Mynte
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Mandler, Neroli, Vandnoter
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Patchouli, Ambroxan, Vetiver
Parfumekategori
citron, træagtig

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.