GUERLAIN Shalimar Souffle de Lumière Eau de Parfum til kvinder

GUERLAIN Shalimar Souffle de Lumière Eau de Parfum til kvinder
GUERLAIN Shalimar Souffle de Lumière Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
50 ml
475,90kr

Kode: GUR12247 | På lager
1
Gave til dig
Ved køb af en hvilken som helst parfume fra Guerlain sender vi hele din ordre til dig gratis.
GLS
onsdag 28.7.2021
Afhentning i butik
torsdag 29.7.2021
UPS Air Mail
tirsdag 27.7.2021

Beskrivelse GUERLAIN Shalimar Souffle de Lumière
Ingredienser

Hvor forførende en duft fra Orienten kan være, afslører eau de parfumen til kvinder GUERLAIN Shalimar Souffle de Lumière. Hemmelighedsfuld og det strejf af magi, som den udstråler, vækker alles nysgerrighed omkring dig.

  • orientalsk duft
  • blomsterduft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Fuld sammensætning

#12595 ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, BHT, BENZYL BENZOATE, CITRAL, ANISE ALCOHOL, BENZYL CINNAMATE, EUGENOL, GERANIOL, FARNESOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), TOCOPHEROL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Jasmin, Ylang-Ylang
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Bourbonvanilje
Parfumekategori
orientalsk, blomstret

Om mærket GUERLAIN

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.

Anmeldelse GUERLAIN Shalimar Souffle de Lumière