GUERLAIN Héritage Eau de Parfum til mænd

GUERLAIN Héritage Eau de Parfum til mænd
GUERLAIN Héritage Eau de Parfum til mænd
Fri levering
100 ml
658,80kr

Kode: GUR1095 | På lager
1
Gave til dig
Ved køb af en hvilken som helst parfume fra Guerlain sender vi hele din ordre til dig gratis.
Post Nord MyPack Home
onsdag 28.7.2021
Afhentning i butik
onsdag 28.7.2021
UPS Air Mail
tirsdag 27.7.2021

Beskrivelse GUERLAIN Héritage
Ingredienser

Hvad enten du skal til et vigtigt forretningsmøde, til fest med venner eller på date med kvinden i dit liv, vil eau de parfumen til mænd GUERLAIN Héritage altid være et fremragende valg. Den vil styrke din selvtillid, når som helst du gerne vil stråle.

  • krydderduft
  • træduft
  • sætter enhver moderne gentleman pris på
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Fuld sammensætning

#04404 ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BHT, CI 19140 (YELLOW 5), CI 14700 (RED 4), CI 42090 (BLUE 1), LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, CITRONELLOL, CITRAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, COUMARIN, EUGENOL, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYCITRONELLAL, FARNESOL, ISOEUGENOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CINNAMYL ALCOHOL, AMYL CINNAMAL, EVERNIA FURFURACEA (TREEMOSS) EXTRACT, BENZYL CINNAMATE, CINNAMAL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Composition
Patchouli, Lavendel, Koriander
Parfumekategori
orientalsk, krydret

Om mærket GUERLAIN

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.

Anmeldelse GUERLAIN Héritage