GUERLAINLa Petite Robe Noire Gavesættil kvinder

GUERLAIN La Petite Robe Noire Gavesæt  til kvinder
GUERLAIN La Petite Robe Noire Gavesæt  til kvinder

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: GUR14186

Eau de Parfum 50 ml + Kropslotion 75 ml

Understreg intensiteten af din yndlingsduft. Parfumesættet til kvinder GUERLAIN La Petite Robe Noire indeholder foruden selve duften også plejekosmetik, som vil forlænge din sensuelle oplevelse.

Egenskaber:

  • parfumekosmetikken forlænger duften
  • sættet fænger ved første blik med sin smukke indpakning
  • perfekt som gave

Sættet indeholder:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • Kropslotion 75 ml

Ingredienser

Parfumekategori
frugtig, blomstret
Sættype
Gavesæt

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.