GUERLAIN La Petite Robe Noire Ma Robe Velours Eau de Parfum til kvinder

GUERLAIN La Petite Robe Noire Ma Robe Velours Eau de Parfum til kvinder
GUERLAIN La Petite Robe Noire Ma Robe Velours Eau de Parfum til kvinder
100 ml

Kode: GUR11103 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden
Gave til dig
Vælg et Notino Safety Kit eller et Notino Travel Kit som en gave i indkøbskurven ved køb af parfumer for over 350 kr.
Gave til dig
Gave til dig
Gave til dig

Beskrivelse GUERLAIN La Petite Robe Noire Ma Robe Velours
Ingredienser

Tillad dig selv en duft, der vil få alle til at se dig i ethvert selskab. Eau de parfumen til kvinder GUERLAIN La Petite Robe Noire Ma Robe Velours er indbegrebet af luksus og eksklusivitet, og dens eksklusive duftsammensætning vil glæde selv de mest krævende.

  • sød duft
  • blomsterduft
  • frugtduft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Fuld sammensætning

#13244 ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, COUMARIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BHT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, FARNESOL, EUGENOL, CI 14700 (RED 4), TOCOPHEROL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Sort kirsebær, Mandarin
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Mandler, Sort rose, Viol
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Røget te, Patchouli, Lakrids, Tonkabønner
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Om mærket GUERLAIN

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.

Anmeldelse GUERLAIN La Petite Robe Noire Ma Robe Velours