GUERLAIN Les Absolus d'Orient Oud Essentiel Eau de Parfum Unisex

GUERLAIN Les Absolus d'Orient Oud Essentiel Eau de Parfum Unisex
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Oud Essentiel Eau de Parfum Unisex
Fri levering
125 ml
943,70kr

Kode: GUR2904 | På lager
1
Gave til dig
Ved køb af en hvilken som helst parfume fra Guerlain sender vi hele din ordre til dig gratis.
Post Nord MyPack Home
onsdag 28.7.2021
Afhentning i butik
onsdag 28.7.2021
UPS Air Mail
tirsdag 27.7.2021

Beskrivelse GUERLAIN Les Absolus d'Orient Oud Essentiel
Ingredienser

Karismatisk, forførende og uforglemmelig. Sådan er Guerlain Les Absolus d’Orient Oud Essentiel unisex eau de parfum, der fejrer den unikke aroma af oud – et sjældent træ, hvis duft pludselig vil bringe dig til det fjerne østen.

  • læderduft med træagtige toner
  • unisexduft til både kvinder og mænd
  • inspireret af det fjerne østen

Duftens komposition
Pelargonie og den kostbare safran i introduktionen vil glæde dine sanser. I hjertet af duften regerer agar- og cedertræ akkompagneret af bulgarsk rose. Duftens base, der varer længst på huden, er kendetegnet af læder, røgelse og guaiactræ (pukkenholt).

Duftens historie
Guerlain Oud Essentiel eau de parfum er en del af kollektionen Les Absolus d’Orient, der er baseret på førsteklasses, naturlige råvarer. Alle dufte i denne kollektion er inspireret af Det Fjerne Østen, hvilket også kan ses på de luksuriøse flakoner. Duften kom på markedet i 2017. Den talentfulde parfumør Thierry Wasser står bag duftens komposition.

Fuld sammensætning

#11521 ALCOHOL PARFUM (FRAGRANCE) AQUA (WATER) CITRONELLOL GERANIOL LIMONENE BHT FARNESOL LINALOOL CITRAL EUGENOL BENZYL ALCOHOL ISOEUGENOL TOCOPHEROL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Safran, Pelargonie
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Agartræ, Cedertræ
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Pokkenholt, Læder, Røgelse
Parfumekategori
læder, træagtig

Om mærket GUERLAIN

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.

Anmeldelse GUERLAIN Les Absolus d'Orient Oud Essentiel