GUERLAINLes Absolus d'Orient Patchouli Ardent Eau de Parfum Unisex

1×
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Patchouli Ardent Eau de Parfum Unisex
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Patchouli Ardent Eau de Parfum Unisex
Fri levering
125 ml
858,40kr

På lager | Kode: GUR13156
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 8.12.2021
Afhentning i butik
onsdag 8.12.2021
UPS Air Mail
tirsdag 7.12.2021

Opdag Orientens ynde og styrke. Eau de parfumen til kvinder, Guerlain Patchouli Ardent, vil invitere dig på en sensuel rejse fyldt med udsøgte ingredienser. Dens duftkomposition vil præsentere dig for et overraskende strålende udtryk af patchouli, der er typisk for den mørke og gådefulde duft. Overgiv dig til denne fuldstændig charmerende og elegante duft.

  • en varm, træagtig duftkomposition med blomsteragtige akkorder
  • egner sig til den lidenskabelige og sensuelle kvinde
  • en markant duft til om aftenen og til særlige lejligheder

Duftens komposition
De indledende pikante noter af figen og farvede peberfrugter, som du opfanger ved første strejf af duften, oplyser og opliver helt perfekt den træagtige og gådefulde note af patchouli, der frigives med det samme. Elegant tyrkisk rose supplerer denne jordagtige og traditionelle ingrediens vidunderligt. Duftens harmoniske afrunding vil erobre dig med sit perfekte samspil mellem moskus og akkorder af læder, der understreger denne eau de parfums unikhed.

Duftens historie
Ophavsmanden til duften, Guerlain Patchouli Ardent, er den lidenskabelige parfumeskaber og opdagelsesrejsende Thierry Wasser. Til denne eau de parfum har han givet en traditionel ingrediens nyt liv – patchouli, der er symbol på det eksotiske og det ophøjede. Den elegante flakon, der har et bånd bundet omkring sig, afspejler en orientalsk arkitektur, for hvilken netop den blå og den gyldne farve er typiske.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Figen, Sort peber, Rosépeber
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Tyrkisk rose, Ceder, Patchouli
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Ambroxan, Læder
Parfumekategori
blomstret, træagtig

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.