GUERLAIN L'Heure Bleue Eau de Toilette til kvinder

GUERLAIN L'Heure Bleue Eau de Toilette til kvinder
GUERLAIN L'Heure Bleue Eau de Toilette til kvinder
50 ml

Kode: GUR1098 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Duftbeskrivelse GUERLAIN L'Heure Bleue
Ingredienser

En tidløs klassiker, der hylder naturlig skønhed, femininitet og elegance. Eau de toiletten til kvinder GUERLAIN L'Heure Bleue bliver hurtigt en uundværlig del af din personlighed.

  • blomsterduft
  • orientalsk duft
  • til den temperamentsfulde kvinde fuld af energi
  • enestående parfume til den særlige anledning

Ingredienser

Composition
Viol, Iris, Vanilje
Parfumekategori
orientalsk, blomstret

Om mærket GUERLAIN

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.

Anmeldelse GUERLAIN L'Heure Bleue