GUERLAINL'Homme Idéal GavesætIV. til mænd

GUERLAIN L'Homme Idéal Gavesæt  IV. til mænd
GUERLAIN L'Homme Idéal Gavesæt  IV. til mænd
Fri levering
595,90kr

På lager | Kode: GUR14193

Eau de Toilette 100 ml + Brusegel 75 ml

1
Post Nord MyPack Home
onsdag 8.12.2021
Afhentning i butik
onsdag 8.12.2021
UPS Air Mail
tirsdag 7.12.2021

En luksusduft er altid det rette valg, hvis du virkelig vil skabe glæde. Parfumesættet til mænd GUERLAIN L'Homme Idéal i den smukke indpakning vil mangedoble glæden hos modtageren. Du kan satse på det perfekt matchende sæt, og du kan være sikker på, at det er det rigtige.

Egenskaber:

  • parfumekosmetikken forlænger duften
  • sættet fænger ved første blik med sin smukke indpakning
  • perfekt som gave

Sættet indeholder:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Brusegel 75 ml

Ingredienser

Parfumekategori
aromatisk, træagtig
Sættype
Gavesæt

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.