GUERLAINL'Instant de Guerlain Pour Homme Eau de Toilette til mænd

GUERLAIN L'Instant de Guerlain Pour Homme Eau de Toilette til mænd
GUERLAIN L'Instant de Guerlain Pour Homme Eau de Toilette til mænd
100 ml

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: GUR2773

Eau de toiletten til mænd GUERLAIN L'Instant de Guerlain Pour Homme er din nye afhængighed, som du ikke har lyst til at slippe af med. Allerede første gang du dufter til den, vil den overbevise dig om, at den skal være en fast del af din hverdag.

  • træduft
  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • sætter enhver moderne gentleman pris på
  • duft af varme, ideel til koldt vejr

Fuld sammensætning

#00949 ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZOPHENONE-3, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, BHT, COUMARIN, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL, CITRONELLOL, CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5), CI 42090 (BLUE 1) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Citrusfrugt, Stjerneanis
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Blomstrede duftnoter
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Hibiscusfrø, Kakao, Patchouli
Parfumekategori
træagtig

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.