GUERLAINShalimar Eau de Parfum genopfyldning til kvinder

GUERLAIN Shalimar Eau de Parfum genopfyldning til kvinder
GUERLAIN Shalimar Eau de Parfum genopfyldning til kvinder
50 ml
484,02kr

Mere end 5 stk. på lager | Kode: GUR2189
1
Post Nord MyPack Home
mandag 13.12.2021
Afhentning i butik
mandag 13.12.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 9.12.2021

Hvor forførende en duft fra Orienten kan være, afslører eau de parfumen til kvinder GUERLAIN Shalimar . Hemmelighedsfuld og det strejf af magi, som den udstråler, vækker alles nysgerrighed omkring dig.

  • orientalsk duft
  • krydderduft
  • citrusduft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • duft af varme, ideel til koldt vejr

Fuld sammensætning

ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, BHT, CITRAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, EUGENOL, CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, CI 19140 (YELLOW 5), CI 14700 (RED 4), CI 60730 (EXT.VIOLET 2), BENZYL SALICYLATE, FARNESOL, ISOEUGENOL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Composition
Bergamot, Vanilje, Iris
Parfumekategori
orientalsk

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.