GUERLAINVétiver Eau de Toilette til mænd

GUERLAIN Vétiver Eau de Toilette til mænd
GUERLAIN Vétiver Eau de Toilette til mænd
100 ml
391,40kr

Kode: GUR0635 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
I morgen mandag 20.9.2021
Afhentning i butik
torsdag 23.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse GUERLAIN Vétiver
Ingredienser

Opdag en duft, der vil få dig til at føle dig som født påny. Eau de toiletten til mænd, Guerlain Vetiver, udtrykker maskulinitet, elegance og en uudslukkelig lidenskab. Dens aromatiske og samtidig opfriskende duftkomposition vil give dig vinger og udvide grænserne for dine følelser.

  • træagtig duft
  • til den karismatiske mand
  • ideel til forårs- og sommerdage

Duftens komposition
Duftens indledning er karakteriseret af citrusnoter og en kontrast mellem muskatnød, tobak og luksuriøs neroli. Hjertet domineres af salvie, skarp peber, varmt sandeltræ og vetiver, mens en eksotisk kombination af ambra, civet, tonkabønner og jordagtige noter af mos skaber duftens bund.

Duftens historie
Eau de toiletten til mænd, Guerlain Vetiver, blev lanceret for første gang i 1961. I 2000 blev den relanceret i en moderne og samtidig original, traditionel form. Det er også værd at nævne den elegante flakon, der prydes af en fremtrædende udskæring med det ikoniske tryk. 

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Citron, Appelsin
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Peber, Muskatnød
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Tobak, Vetiver, Tonkabønner
Parfumekategori
aromatisk, træagtig

Om mærket GUERLAIN

Det franske parfumehus Guerlain har været et symbol på skønhed og kreativitet i næsten to århundreder, og det er en af de ældste og mest berømte af sin slags. Siden dets grundlæggelse i 1828 er mærket blevet fremstillet eksklusivt i Frankrig, og dets historie er forbundet med to specifikke steder: Mens Guerlains makeup fremstilles i den historiske by Chartres, kommer Guerlains dufte fra landsbyen Orphin. Begge steder har en lang tradition for kunstnerisk dygtighed og minutiøst håndværk bag sig.

 

Det hele startede med Pierre-François P. Guerlain, en kemiker og opfinder, som skabte mærket og dedikerede hele sit talent til det. Snart tiltrak han sig opmærksomhed fra det høje aristokrati, og i midten af 1800-tallet var hans navn berømt i modens verden. Guerlain-duftene blev ikoniske og har bevaret deres status i snart 200 år. Med tiden fik de selskab af Guerlains skønhedskollektioner – heriblandt Guerlain Météorites-pulverperlerne, som med sikkerhed vil blive et elsket midtpunkt i din makeupsamling.

Anmeldelse GUERLAIN Vétiver