Hugo Boss BOSS Alive GavesætIV.

Hugo Boss BOSS Alive Gavesæt  IV.
Hugo Boss BOSS Alive Gavesæt  IV.
Ny
229.943,90kr

Kode: HUG13226 | På lager

Eau de Parfum 50 ml + Parfumeret kropslotion 75 ml

1
GLS
onsdag 10.3.2021
UPS Air Mail
tirsdag 9.3.2021

Duftbeskrivelse Hugo Boss BOSS Alive
Ingredienser

En luksusduft er altid det rette valg, hvis du virkelig vil skabe glæde. Parfumesættet til kvinder Hugo Boss BOSS Alive i den smukke indpakning vil mangedoble glæden hos modtageren. Du kan satse på det perfekt matchende sæt, som enhver kvinde vil forelske sig i ved første blik.

Egenskaber:

  • parfumekosmetikken forlænger duften
  • perfekt som gave
  • glæder alle kvinder

Sættet indeholder:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • Parfumeret kropslotion 75 ml

Ingredienser

Parfumekategori
frugtig, træagtig
Sættype
Gavesæt

Om mærket Hugo Boss

Hugo Boss er blevet synonym med luksus og høj kvalitet inden for herremode, accessories og kosmetik. Siden begyndelsen har mærket været eftersøgt for sit brug af kvalitetsstof og sit tyske øje for detaljer og præcision.

Hugo Boss bestræber sig på at opfylde alle sine kunders behov og ønsker. Det samme gælder, når det kommer til kosmetik, hvor virksomheden lægger særlig vægt på at vælge ingredienser af bedst mulige kvalitet. Takket være deres konsekvente tilgang, hersker Hugo Boss de facto over herremodens verden, men de laver også både parfumer og eksklusivt tøj til kvinder.

The first Hugo Boss fragrance was developed in the 1990s; I dag tilbyder mærket mange kollektioner af moderne kvinde- og herreparfumer, der er skræddersyet til den nutidige livsstil. Hugo Boss-parfumer er skabt med en høj grad af præcision og med hensigt til at afspejle bærerens stærke personlighed og skønhed.

Anmeldelse Hugo Boss BOSS Alive