Hugo Boss BOSS Bottled Infinite GavesætII. til mænd

Hugo Boss BOSS Bottled Infinite Gavesæt  II. til mænd
Hugo Boss BOSS Bottled Infinite Gavesæt  II. til mænd
251,00kr

Kode: HUG13149 | På lager

Eau de Parfum 50 ml + Parfumeret brusegel 100 ml

1
GLS
onsdag 20.1.2021
UPS Air Mail
onsdag 20.1.2021

Duftbeskrivelse Hugo Boss BOSS Bottled Infinite
Ingredienser

Leder du efter den ideelle gave til din elskede bedre halvdel, bror eller far? Parfumesættet til mænd Hugo Boss BOSS Bottled Infinite vil med garanti glæde enhver mand.

Egenskaber:

  • perfekt som gave
  • velegnet duft til hverdagsbrug
  • glæder alle mænd

Sættet indeholder:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • Parfumeret brusegel 100 ml

Ingredienser

Parfumekategori
aromatisk, træagtig
Sættype
Gavesæt

Om mærket Hugo Boss

Hugo Boss er blevet synonym med luksus og høj kvalitet inden for herremode, accessories og kosmetik. Siden begyndelsen har mærket været eftersøgt for sit brug af kvalitetsstof og sit tyske øje for detaljer og præcision.

Hugo Boss bestræber sig på at opfylde alle sine kunders behov og ønsker. Det samme gælder, når det kommer til kosmetik, hvor virksomheden lægger særlig vægt på at vælge ingredienser af bedst mulige kvalitet. Takket være deres konsekvente tilgang, hersker Hugo Boss de facto over herremodens verden, men de laver også både parfumer og eksklusivt tøj til kvinder.

The first Hugo Boss fragrance was developed in the 1990s; I dag tilbyder mærket mange kollektioner af moderne kvinde- og herreparfumer, der er skræddersyet til den nutidige livsstil. Hugo Boss-parfumer er skabt med en høj grad af præcision og med hensigt til at afspejle bærerens stærke personlighed og skønhed.

Anmeldelse Hugo Boss BOSS Bottled Infinite