Hugo Boss BOSS Bottled Brusegel til mænd

Hugo Boss BOSS Bottled Brusegel til mænd
Hugo Boss BOSS Bottled Brusegel til mænd
150 ml
73,40kr

Kode: HUG0322 | På lager
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Hugo Boss BOSS Bottled
Ingredienser

Gør dit daglige brusebad eller bad til en særlig oplevelse, som du vil glæde dig til hele dagen. Præparatet til brusebad Hugo Boss BOSS Bottled vil give duft til din hud med en skøn duft og glæde dine sanser.

Egenskaber:

  • vasker huden og fjerner urenheder
  • giver huden en følelse af komfort tilbage
  • Skummer meget under vask
  • supplerer duften fra samme serie
  • passer fantastisk sammen med en duft som gave

Ingredienser

Konsistens
gel

Om mærket Hugo Boss

Hugo Boss er blevet synonym med luksus og høj kvalitet inden for herremode, accessories og kosmetik. Siden begyndelsen har mærket været eftersøgt for sit brug af kvalitetsstof og sit tyske øje for detaljer og præcision.

Hugo Boss bestræber sig på at opfylde alle sine kunders behov og ønsker. Det samme gælder, når det kommer til kosmetik, hvor virksomheden lægger særlig vægt på at vælge ingredienser af bedst mulige kvalitet. Takket være deres konsekvente tilgang, hersker Hugo Boss de facto over herremodens verden, men de laver også både parfumer og eksklusivt tøj til kvinder.

The first Hugo Boss fragrance was developed in the 1990s; I dag tilbyder mærket mange kollektioner af moderne kvinde- og herreparfumer, der er skræddersyet til den nutidige livsstil. Hugo Boss-parfumer er skabt med en høj grad af præcision og med hensigt til at afspejle bærerens stærke personlighed og skønhed.

Anmeldelse Hugo Boss BOSS Bottled