Hugo Boss BOSS The Scent GavesætI. til kvinder

Hugo Boss BOSS The Scent Gavesæt  I. til kvinder
Hugo Boss BOSS The Scent Gavesæt  I. til kvinder

Kode: HUG13137 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Eau de Parfum 30 ml + Parfumeret kropslotion 50 ml

Duftbeskrivelse Hugo Boss BOSS The Scent
Ingredienser

Leder du efter en ideel gave til din elskede bedre halvdel, søster eller mor? Parfumesættet Hugo Boss BOSS The Scent vil med garanti trylle et smil frem på ansigtet på dine nærmeste.

Egenskaber:

  • perfekt som gave
  • glæder alle kvinder
  • parfumekosmetikken forlænger duften

Sættet indeholder:

  • Eau de Parfum 30 ml
  • Parfumeret kropslotion 50 ml

Ingredienser

Parfumekategori
frugtig, blomstret
Sættype
Gavesæt

Om mærket Hugo Boss

Hugo Boss er blevet synonym med luksus og høj kvalitet inden for herremode, accessories og kosmetik. Siden begyndelsen har mærket været eftersøgt for sit brug af kvalitetsstof og sit tyske øje for detaljer og præcision.

Hugo Boss bestræber sig på at opfylde alle sine kunders behov og ønsker. Det samme gælder, når det kommer til kosmetik, hvor virksomheden lægger særlig vægt på at vælge ingredienser af bedst mulige kvalitet. Takket være deres konsekvente tilgang, hersker Hugo Boss de facto over herremodens verden, men de laver også både parfumer og eksklusivt tøj til kvinder.

The first Hugo Boss fragrance was developed in the 1990s; I dag tilbyder mærket mange kollektioner af moderne kvinde- og herreparfumer, der er skræddersyet til den nutidige livsstil. Hugo Boss-parfumer er skabt med en høj grad af præcision og med hensigt til at afspejle bærerens stærke personlighed og skønhed.

Anmeldelse Hugo Boss BOSS The Scent