I Heart RevolutionWild Cherry Eau de Parfum til kvinder

I Heart Revolution Wild Cherry Eau de Parfum til kvinder
I Heart Revolution Wild Cherry Eau de Parfum til kvinder
50 ml

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: IHR05599

Hvis du elsker frugt, så vil eau de parfumen til kvinder I Heart Revolution Wild Cherry lige være noget for dig. Lækre saftige nuancer af frugt er svære at modstå og vil helt sikkert gøre hver dag mere behagelig.

  • sød duft
  • frugtduft
  • bliver værdsat af kvinden med den romantiske sjæl
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Tropisk frugt, Kryddernellike
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Mandler, Honning
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Bær, Moskus
Parfumekategori
orientalsk, frugtig
I Heart Revolution skønhed er en drøm for alle, som elsker både skønhed og søde sager. Klare farver, yndige designs, hotteste nye skønhedstendenser og høj kvalitet til en meget overkommelig pris - du vil simpelthen blive forelsket i disse små kosmetik lækkerbiskener. I Heart Revolution gør brug af dets moderselskab Makeup Revolution Londons næsten 30 års erfaring i skønhedsindustrien. Det reagerer overfor nuværende tendenser i skønhedsverdenen hurtigere end nogen andre og skaber revolutionære produkter, som viser deres skaberes evner og lidenskab i hver en detalje. Hvis du er en sand makeupelsker, har du absolut brug for i det mindste den legendariske I Heart Revolution Chokolade pallette eller den populære highlighter, som er formet som et hjerte. Vær ikke bange for at udtrykke din lidenskab gennem makeup og vise din unikke stil!