Jean Paul Gaultier Le Male GavesætXXVI. til mænd

Jean Paul Gaultier Le Male Gavesæt  XXVI. til mænd
Jean Paul Gaultier Le Male Gavesæt  XXVI. til mænd
592,90kr

Kode: JPG04300 | På lager

Eau de Toilette 125 ml + Brusegel 75 ml

1
Post Nord MyPack Home
onsdag 28.7.2021
Afhentning i butik
onsdag 28.7.2021
UPS Air Mail
tirsdag 27.7.2021

Beskrivelse Jean Paul Gaultier Le Male
Ingredienser

En luksusduft er altid det rette valg, hvis du virkelig vil skabe glæde. Parfumesættet til mænd Jean Paul Gaultier Le Male i den smukke indpakning vil mangedoble glæden hos modtageren. Du kan satse på det perfekt matchende sæt, og du kan være sikker på, at det er det rigtige.

Egenskaber:

  • luksus duft til de krævende
  • perfekt som gave
  • glæder alle mænd

Sættet indeholder:

  • Eau de Toilette 125 ml
  • Brusegel 75 ml

Ingredienser

Parfumekategori
orientalsk
Sættype
Gavesæt

Om mærket Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultiers designs har længe afspejlet ideen om sensualitet, oprør og frihed. Han bringer tilbagelænet gademode til catwalkene og catwalkens mode til gaderne og er derfor blevet døbt som haute coutures "enfant terrible".

Jean Paul Gaultier startede sin første modekollektion i midt-1980'erne. Han samarbejdede siden med Madonna om at designe ikoniske scenekostumer til hende og skabte desuden kostumedesigns til en række film.

Ånden i hans modedesigns er afspejlet i hans parfumer, der har overrasket kunderne i mere end 20 år. Den første Jean Paul Gaultier-parfume blev introduceret i 1993, og linjen af forunderlige parfumer fortsætter til den dag i dag. Jean Paul Gaultier Scandal fra 2017 er ingen undtagelse – som altid provokerende og vovet.

Anmeldelse Jean Paul Gaultier Le Male