Jeanne Arthes Colonial Club Ypsos Eau de Toilette til mænd

Jeanne Arthes Colonial Club Ypsos Eau de Toilette til mænd
Jeanne Arthes Colonial Club Ypsos Eau de Toilette til mænd
Fri levering
Udsalg
100 ml
41,82kr

Kode: JAR05226 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Jeanne Arthes Colonial Club Ypsos
Ingredienser

Lige meget, hvor høje dine mål er, er ingen af dem umulige at nå. Eau de toiletten til mænd har en masse mod i sig Jeanne Arthes Colonial Club Ypsos. Bare et par dråber på din hud giver dig mod til at tage det næste skridt hen mod dine drømme.

  • træduft
  • aromatiske dufte med nuancer af urter
  • ideelt valg til en modig eventyrer

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Røde bær, Grapefrugt
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rabarber, Storkenæb, Lavendel
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Rav, Patchouli, Vetiver
Parfumekategori
aromatisk, træagtig

Om mærket Jeanne Arthes

Franske parfumer, der understreger din karisma på en fantastisk måde og lader din personlighed komme smukt til udtryk. Det er duftene fra mærket Jeanne Arthes, blandt hvilke du nemt kan finde din favorit til en overkommelig pris.

Historien om mærket Jeanne Arthes begyndte i 1978 i den franske by Grasse, oprindelsesstedet for en verdensomspændende parfumeindustri. Dets ophavsmand er Bernard Perrin, der skabte fundamentet for et succesfuldt firma, der nu har mere end 100 dufte til mænd og kvinder på sit repertoire. 

Prøv for eksempel den frugtagtige duft til kvinder, Jeanne Arthes Amore Mio, den populære eau de toilette til mænd, Jeanne Arthes Sexy Boy, eller eau de parfumen til kvinder, Jeanne Arthes Love Generation Rock. 

Anmeldelse Jeanne Arthes Colonial Club Ypsos