Jeanne Arthes Sultane Parfum Fatal Eau de Parfum til kvinder

Jeanne Arthes Sultane Parfum Fatal Eau de Parfum til kvinder
Jeanne Arthes Sultane Parfum Fatal Eau de Parfum til kvinder
100 ml
87,40kr

Kode: JAR4876 | På lager
1
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Jeanne Arthes Sultane Parfum Fatal
Ingredienser

Tillad dig selv en duft, der vil få alle til at se dig i ethvert selskab. Eau de parfumen til kvinder Jeanne Arthes Sultane Parfum Fatal er indbegrebet af luksus og eksklusivitet, og dens eksklusive duftsammensætning vil glæde selv de mest krævende.

  • blomsterduft
  • orientalsk duft
  • understreger enhver kvindes sensualitet
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Pære, Neroli, Rosépeber
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Kaffe, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ceder, Patchouliblade, Vanilje, Praline
Parfumekategori
orientalsk, blomstret

Om mærket Jeanne Arthes

Franske parfumer, der understreger din karisma på en fantastisk måde og lader din personlighed komme smukt til udtryk. Det er duftene fra mærket Jeanne Arthes, blandt hvilke du nemt kan finde din favorit til en overkommelig pris.

Historien om mærket Jeanne Arthes begyndte i 1978 i den franske by Grasse, oprindelsesstedet for en verdensomspændende parfumeindustri. Dets ophavsmand er Bernard Perrin, der skabte fundamentet for et succesfuldt firma, der nu har mere end 100 dufte til mænd og kvinder på sit repertoire. 

Prøv for eksempel den frugtagtige duft til kvinder, Jeanne Arthes Amore Mio, den populære eau de toilette til mænd, Jeanne Arthes Sexy Boy, eller eau de parfumen til kvinder, Jeanne Arthes Love Generation Rock. 

Anmeldelse Jeanne Arthes Sultane Parfum Fatal