Jeanne en Provence Pivoine Féerie parfumeret sæbe til kvinder

Jeanne en Provence Pivoine Féerie parfumeret sæbe til kvinder
Jeanne en Provence Pivoine Féerie parfumeret sæbe til kvinder
100 g

Kode: JEP0008 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Jeanne en Provence Pivoine Féerie

Bliv overbevist om på din egen hud, at også en almindelig vask af hænder, et brusebad eller bad, kan blive en ualmindelig oplevelse. Parfumen Jeanne en Provence Pivoine Féerie supplerer duften fra samme serie fantastisk og fjerner urenheder fra din hud.

Egenskaber:

  • vasker effektivt huden
  • giver huden en silkeagtig blødhed
  • dufter behageligt
  • supplerer duften fra samme serie

Om mærket Jeanne en Provence

Franske parfumer, velduftende sæber og brusegeler, der forvandler den daglige hygiejne til en helt særlig oplevelse. Det er mærket Jeanne en Provence fra den franske by Grasse, der bliver betragtet som parfumernes hovedstad.

Mærket Jeanne en Provences historie begyndte i 1978. Dets grundlægger er Bernard Perrin, der ønskede at tilbyde sine kunder førsteklasses parfumer fremstillet af råvarer, der er typiske for Provence-området. I 2012 udvidede hans søn mærket Jeanne en Provences sortiment med kosmetik af den højeste kvalitet, der udnytter virkningen af rene, æteriske olier og planter fra Grasse-området. 

Prøv for eksempel eau de toiletten til mænd, Jeanne en Provence Acqua, duften til kvinder, Jeanne en Provence Verveine Cédrat, eller en af sæberne med en skøn duft. 

Anmeldelse Jeanne en Provence Pivoine Féerie