Jeanne en Provence Un Matin Dans La Roseraie Eau de Parfum til kvinder

Jeanne en Provence Un Matin Dans La Roseraie Eau de Parfum til kvinder
Jeanne en Provence Un Matin Dans La Roseraie Eau de Parfum til kvinder
60 ml
49,90kr

Kode: JEP0018 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 28.7.2021
Afhentning i butik
onsdag 28.7.2021
UPS Air Mail
tirsdag 27.7.2021

Beskrivelse Jeanne en Provence Un Matin Dans La Roseraie
Ingredienser

Tillad dig selv en duft, der vil få alle til at se dig i ethvert selskab. Eau de parfumen til kvinder Jeanne en Provence Un Matin Dans La Roseraie er indbegrebet af luksus og eksklusivitet, og dens eksklusive duftsammensætning vil glæde selv de mest krævende.

  • blomsterduft
  • citrusduft
  • krydderduft
  • til den moderne kvinde i det 21. århundrede
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Grønne blade, Liljekonval, Kvan
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Rose, Jasmin, Rosépeber, Havenellike
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Rav, Cedertræ, Moskus
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Om mærket Jeanne en Provence

Franske parfumer, velduftende sæber og brusegeler, der forvandler den daglige hygiejne til en helt særlig oplevelse. Det er mærket Jeanne en Provence fra den franske by Grasse, der bliver betragtet som parfumernes hovedstad.

Mærket Jeanne en Provences historie begyndte i 1978. Dets grundlægger er Bernard Perrin, der ønskede at tilbyde sine kunder førsteklasses parfumer fremstillet af råvarer, der er typiske for Provence-området. I 2012 udvidede hans søn mærket Jeanne en Provences sortiment med kosmetik af den højeste kvalitet, der udnytter virkningen af rene, æteriske olier og planter fra Grasse-området. 

Prøv for eksempel eau de toiletten til mænd, Jeanne en Provence Acqua, duften til kvinder, Jeanne en Provence Verveine Cédrat, eller en af sæberne med en skøn duft. 

Anmeldelse Jeanne en Provence Un Matin Dans La Roseraie