Jimmy Choo Floral GavesætI. til kvinder

Jimmy Choo Floral Gavesæt  I. til kvinder
Jimmy Choo Floral Gavesæt  I. til kvinder

Kode: JCH02082 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Eau de Toilette 90 ml + Eau de Toilette 7,5 ml + Kropslotion 100 ml

Gave til dig
Vælg et Notino Safety Kit eller et Notino Travel Kit som en gave i indkøbskurven ved køb af parfumer for over 350 kr.
Gave til dig
Gave til dig
Gave til dig

Beskrivelse Jimmy Choo Floral
Ingredienser

Leder du efter en ideel gave til din elskede bedre halvdel, søster eller mor? Parfumesættet Jimmy Choo Floral vil med garanti trylle et smil frem på ansigtet på dine nærmeste.

Egenskaber:

  • velegnet duft til hverdagsbrug
  • glæder alle kvinder
  • sættet fænger ved første blik med sin smukke indpakning

Sættet indeholder:

  • Eau de Toilette 90 ml
  • Eau de Toilette 7,5 ml
  • Kropslotion 100 ml

Ingredienser

Parfumekategori
frugtig, blomstret
Sættype
Gavesæt

Om mærket Jimmy Choo

Hver Jimmy Choo-parfume er lige så smuk og stilfuld som skodesignet fra dette ikoniske modehus. Det gør dem til perfekte tilbehørsprodukter, uanset hvor du er på vej hen. Giv dit outfit det perfekte, endelige touch med disse vovede luksusparfumer.

 

Denne verdenskendte designers ekstravagante stil er også afspejlet i de unikke parfumeflasker. Designet skiller sig helt ud fra mængden. Kendetegnende for parfumekompositionerne er kompleksitet, unikhed og et lille strejf af ekstravagance.

Jimmy Choo Flash-parfumen til kvinder vil bjergtage dig med sine forfriskende blomstrede ekstrakter og sin delikate karakter. Jimmy Choo Blossom eau de parfume er mere temperamentsfuld og vil forstærke din naturlige karisma, og Jimmy Choo Fever vil stjæle dit hjerte takket været sin søde, varme duft med et strejf af Orienten.

Når det kommer til Jimmy Choo Mænd-serien, skal du gå efter Man Blue eau de toilette, som pulserer i takt med nutidens dynamiske livsstil. I kontrast til denne, så er Man Ice derimod en træagtig aromatisk klassiker med en fremtrædende note af citrus. Nyd de vovede luksusparfumer fra Jimmy Choo.

Anmeldelse Jimmy Choo Floral