Jimmy Choo For Women GavesætI. til kvinder

Jimmy Choo For Women Gavesæt  I. til kvinder
Jimmy Choo For Women Gavesæt  I. til kvinder

Kode: JCH02084 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 7,5 ml + Kropslotion 100 ml

Gave til dig
Angiv koden notino15 i indkøbskurven, og få 15 % rabat på din yndlingsparfume. Rabatten gælder ikke produkter på tilbud og på udsalg.

Beskrivelse Jimmy Choo For Women
Ingredienser

Du behøver ikke mere at tage afsked med din duft i længere tid. Parfumesættet til kvinder Jimmy Choo For Women indeholder den fulde version og en miniatureflaske. Den finder du nemt plads til selv i den mindste håndtaske, klar til når som helst at indhylde dig i sin enestående aroma.

Egenskaber:

  • indeholder den normale størrelse og en miniatureflaske
  • parfumekosmetikken forlænger duften
  • gaveidé, der med garanti vil glæde

Sættet indeholder:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Eau de Parfum 7,5 ml
  • Kropslotion 100 ml

Ingredienser

Parfumekategori
frugtig, blomstret
Sættype
Gavesæt

Om mærket Jimmy Choo

Hver Jimmy Choo-parfume er lige så smuk og stilfuld som skodesignet fra dette ikoniske modehus. Det gør dem til perfekte tilbehørsprodukter, uanset hvor du er på vej hen. Giv dit outfit det perfekte, endelige touch med disse vovede luksusparfumer.

 

Denne verdenskendte designers ekstravagante stil er også afspejlet i de unikke parfumeflasker. Designet skiller sig helt ud fra mængden. Kendetegnende for parfumekompositionerne er kompleksitet, unikhed og et lille strejf af ekstravagance.

Jimmy Choo Flash-parfumen til kvinder vil bjergtage dig med sine forfriskende blomstrede ekstrakter og sin delikate karakter. Jimmy Choo Blossom eau de parfume er mere temperamentsfuld og vil forstærke din naturlige karisma, og Jimmy Choo Fever vil stjæle dit hjerte takket været sin søde, varme duft med et strejf af Orienten.

Når det kommer til Jimmy Choo Mænd-serien, skal du gå efter Man Blue eau de toilette, som pulserer i takt med nutidens dynamiske livsstil. I kontrast til denne, så er Man Ice derimod en træagtig aromatisk klassiker med en fremtrædende note af citrus. Nyd de vovede luksusparfumer fra Jimmy Choo.

Anmeldelse Jimmy Choo For Women