Jimmy Choo Man Ice After Shave Balm for Men

Jimmy Choo Man Ice After Shave Balm for Men
Jimmy Choo Man Ice After Shave Balm for Men
150 ml

Kode: JCH0902 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Jimmy Choo Man Ice
Ingredienser

Beroliger huden efter barbering, giver duft og supplerer samtidigt duften fra samme kollektion. Aftershave pleje Jimmy Choo Man Ice er som skabt til den moderne mand, der gerne plejer sig selv.

Egenskaber:

  • giver fugt og udtørrer ikke huden
  • forfrisker behageligt
  • reducerer rødme og beroliger huden
  • støtter duftens intensitet fra samme kollektion
  • passer fantastisk sammen med en duft som gave

Ingredienser

Konsistens
balsam

Om mærket Jimmy Choo

Hver Jimmy Choo-parfume er lige så smuk og stilfuld som skodesignet fra dette ikoniske modehus. Det gør dem til perfekte tilbehørsprodukter, uanset hvor du er på vej hen. Giv dit outfit det perfekte, endelige touch med disse vovede luksusparfumer.

 

Denne verdenskendte designers ekstravagante stil er også afspejlet i de unikke parfumeflasker. Designet skiller sig helt ud fra mængden. Kendetegnende for parfumekompositionerne er kompleksitet, unikhed og et lille strejf af ekstravagance.

Jimmy Choo Flash-parfumen til kvinder vil bjergtage dig med sine forfriskende blomstrede ekstrakter og sin delikate karakter. Jimmy Choo Blossom eau de parfume er mere temperamentsfuld og vil forstærke din naturlige karisma, og Jimmy Choo Fever vil stjæle dit hjerte takket været sin søde, varme duft med et strejf af Orienten.

Når det kommer til Jimmy Choo Mænd-serien, skal du gå efter Man Blue eau de toilette, som pulserer i takt med nutidens dynamiske livsstil. I kontrast til denne, så er Man Ice derimod en træagtig aromatisk klassiker med en fremtrædende note af citrus. Nyd de vovede luksusparfumer fra Jimmy Choo.

Anmeldelse Jimmy Choo Man Ice