Jimmy ChooMan Blue Deodorant Stick

Jimmy Choo Man Blue Deodorant Stick
Jimmy Choo Man Blue Deodorant Stick
75 g

Kode: JCH01848 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden
Gave til dig
Nu leverer vi kosmetik og elektronik til mænd til dig fragtfrit.

Beskrivelse Jimmy Choo Man Blue
Ingredienser

Forbind dine dufte i en harmonisk helhed. Deodoranten Jimmy Choo Man Blue frigør den samme aroma som den i flakonen, og sammen danner de et perfekt par.

Egenskaber:

  • supplerer duften fra samme serie
  • passer fantastisk sammen med en duft som gave
  • giver en langvarig følelse af komfort og renhed

Brugsvejledning:
Påføres den rene og tørre hud under armene. Velegnet til hverdagsbrug.

Ingredienser

Emballagetype
Deodorantstick
Hudtype
til alle hudtyper

Om mærket Jimmy Choo

Hver Jimmy Choo-parfume er lige så smuk og stilfuld som skodesignet fra dette ikoniske modehus. Det gør dem til perfekte tilbehørsprodukter, uanset hvor du er på vej hen. Giv dit outfit det perfekte, endelige touch med disse vovede luksusparfumer.

 

Denne verdenskendte designers ekstravagante stil er også afspejlet i de unikke parfumeflasker. Designet skiller sig helt ud fra mængden. Kendetegnende for parfumekompositionerne er kompleksitet, unikhed og et lille strejf af ekstravagance.

Jimmy Choo Flash-parfumen til kvinder vil bjergtage dig med sine forfriskende blomstrede ekstrakter og sin delikate karakter. Jimmy Choo Blossom eau de parfume er mere temperamentsfuld og vil forstærke din naturlige karisma, og Jimmy Choo Fever vil stjæle dit hjerte takket været sin søde, varme duft med et strejf af Orienten.

Når det kommer til Jimmy Choo Mænd-serien, skal du gå efter Man Blue eau de toilette, som pulserer i takt med nutidens dynamiske livsstil. I kontrast til denne, så er Man Ice derimod en træagtig aromatisk klassiker med en fremtrædende note af citrus. Nyd de vovede luksusparfumer fra Jimmy Choo.

Anmeldelse Jimmy Choo Man Blue