Jimmy Choo Man Blue GavesætI. til mænd

Jimmy Choo Man Blue Gavesæt  I. til mænd
Jimmy Choo Man Blue Gavesæt  I. til mænd
Gavesæt I. til mænd
402,90kr

Kode: JCH02012 | 5 tilgængelig

Eau de Toilette 100 ml + Eau de Toilette 7,5 ml + Aftershave-balsam 100 ml

1
GLS
onsdag 20.1.2021
UPS Air Mail
onsdag 20.1.2021

Duftbeskrivelse Jimmy Choo Man Blue
Ingredienser

Sættet indeholder:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Eau de Toilette 7,5 ml
  • Aftershave-balsam 100 ml

Ingredienser

Parfumekategori
aromatisk, træagtig
Sættype
Gavesæt

Om mærket Jimmy Choo

Hver Jimmy Choo-parfume er lige så smuk og stilfuld som skodesignet fra dette ikoniske modehus. Det gør dem til perfekte tilbehørsprodukter, uanset hvor du er på vej hen. Giv dit outfit det perfekte, endelige touch med disse vovede luksusparfumer.

 

Denne verdenskendte designers ekstravagante stil er også afspejlet i de unikke parfumeflasker. Designet skiller sig helt ud fra mængden. Kendetegnende for parfumekompositionerne er kompleksitet, unikhed og et lille strejf af ekstravagance.

Jimmy Choo Flash-parfumen til kvinder vil bjergtage dig med sine forfriskende blomstrede ekstrakter og sin delikate karakter. Jimmy Choo Blossom eau de parfume er mere temperamentsfuld og vil forstærke din naturlige karisma, og Jimmy Choo Fever vil stjæle dit hjerte takket været sin søde, varme duft med et strejf af Orienten.

Når det kommer til Jimmy Choo Mænd-serien, skal du gå efter Man Blue eau de toilette, som pulserer i takt med nutidens dynamiske livsstil. I kontrast til denne, så er Man Ice derimod en træagtig aromatisk klassiker med en fremtrædende note af citrus. Nyd de vovede luksusparfumer fra Jimmy Choo.

Anmeldelse Jimmy Choo Man Blue