Juliette has a gunNot a Perfume GavesætII. til kvinder

Juliette has a gun Not a Perfume Gavesæt  II. til kvinder
Juliette has a gun Not a Perfume Gavesæt  II. til kvinder

Denne vare er ikke tilgængelig for tiden | Kode: JHG01826

Eau de Parfum 50 ml + Eau de Parfum 7,5 ml

En luksusduft er altid det rette valg, hvis du virkelig vil skabe glæde. Parfumesættet til kvinder Juliette has a gun Not a Perfume i den smukke indpakning vil mangedoble glæden hos modtageren. Du kan satse på det perfekt matchende sæt, som enhver kvinde vil forelske sig i ved første blik.

Egenskaber:

  • sættet fænger ved første blik med sin smukke indpakning
  • indeholder den normale størrelse og en miniatureflaske
  • miniatureduften er ideel i håndtasken

Sættet indeholder:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • Eau de Parfum 7,5 ml

Ingredienser

Composition
Ambroxan
Parfumekategori
træagtig, moskus
Sættype
Gavesæt

Juliette Has a Gun-duftene er inspireret af William Shakespeares værk, men den berømte renæssanceroman får i dette tilfælde et moderne touch. Mærkets koncept symboliserer frihed og uafhængighed og giver kvinder et imaginært våben, der lader dem ruste sig mod mænd i denne ældgamle kamp mellem kønnene og den tilhørende kærlighed og lidenskab.

Hjernen bag Juliette Has a Gun er Roman Ricci, barnebarn til den berømte modedesigner Nina Ricci, hvis parfumer har taget verden med storm. Familiens næste generation brød ind i modeverden i 2006 ved frygtløst at bryde alle normer for moderne produktion af parfumer. Juliette Has a Gun Not a Perfume tiltrak sig opmærksomhed gennem dets enkle element – ambroxan.

Designerflaskerne, et forrygende koncept, hovedskaberens personlighed og det overordnede image gør Juliette Has a Gun-parfumemærket til en unik platform for kvinder, som har høj selvtillid og ikke er bange for at provokere, samtidig med at de inderst inde er rigtige kvinder.