Kamme

Bestsellere

Hårbørster og hårkamme

En kvalitetskam eller en god hårbørste sikrer dig perfekt redt og blødt hår uden at skade det. Men hvordan finder du den bedste? Som regel eksisterer der ikke kun én, det afhænger altid af din hårtype eller af, hvad dit formål er. Mens en kam er mest egnet til styling, kan du bruge en hårbørste til at børste igennem, forme og glatte.

Kam til håret – din ideelle hjælper til styling

En hårkam tager et stort stykke arbejde fra dig ved styling og ligeså ved føntørring.

Hvis du leder efter en kam til krøllet hår, vælg den med brede tænder. Den løfter smukt op i det og reder det igennem. Jo større bølger du har, desto bredere mellemrum har du brug for i kammen. En kam med bredere mellemrum er også ideel til ligeligt at fordele en maske i hele hårets længde.

Til fint, glat og langt hår vælger du en kam med tænder, der sidder tæt sammen. En tættekam er fantastisk til at toupere og give håret den volumen, det mangler.

Hårbørste til at rede håret igennem

Som du helt sikkert allerede har fundet ud af, er der mere end én slags hårbørste. Der findes et hav af former, størrelser og materialer og endda også funktioner. Sådan en glattebørste til håret eller for eksempel en fønbørste sparer dig mange minutter foran spejlet.

De absolut allerbedste og virkelige kvalitetsbørster er de med naturlige børstehår. De har den store fordel, at de ikke skader håret, men børster det skånsomt og effektivt og plejer det. Det er hovedsageligt hårbørster med vildsvinehår eller dem af træ.

Børster og kamme til håret alt efter materiale, form og funktion

  • Hårbørste af træ: Reder skånsomt håret ud, forhindrer, at der opstår statisk elektricitet i håret, så det bliver flyvsk, og tilmed er den lavet af naturlige materialer.
  • Hårbørste med vildsvinehår: Beskytter håret mod fugt og forhindrer, at det kruser, giver håret glans og blødhed, øger blodgennemstrømningen i huden.
  • Rund hårbørste: Med den skaber du let bløde og lange bølger. Jo kortere hår, desto mindre diameter på børsten har du brug for.
  • Flad hårbørste: Brug mindre, flade hårbørster til lejlighedsvis børstning i løbet af dagen. En stor flad børste er mere egnet til at rede håret grundigt igennem.
  • Glattebørste til håret (eller også elektriske børster til håret): En børste og et glattejern til hår i ét redskab til effektiv hårpleje og styling af håret. Mellem disse finder du en ioniseringsbørste til håret, der forhindrer håret i at tørre ud og i at blive elektrisk.
  • Børste til vådt hår: Til at rede vådt hår igennem er en bred plastikhårbørste ideelt set den bedst egnede.

Hos os finder du de bedste hårbørster og kamme af den bedste kvalitet, der vil ligge perfekt i hånden. Til toupering og glatning, føntørring og varmeglatning, til bølget og glat hår, keramiske, af træ og den populære plastikbørste Tangle Teezer – en hårbørste til filtret hår! Så hvilken er den rette for dig?