Kenzo Flower by Kenzo Eau de Vie Eau de Parfum til kvinder

Kenzo Flower by Kenzo Eau de Vie Eau de Parfum til kvinder
Kenzo Flower by Kenzo Eau de Vie Eau de Parfum til kvinder
Specialtilbud
Fri levering
100 ml
539,00kr

Kode: KZO03390 | På lager
1
Gave til dig
Køb parfumer fra kollektionen Flower by Kenzo for over 480 kr., og du får en smuk taske som en gave.
Gave til dig
Gave til dig
Gave til dig
GLS
mandag 21.6.2021
UPS Air Mail
torsdag 17.6.2021

Beskrivelse Kenzo Flower by Kenzo Eau de Vie
Ingredienser

Indhyld dig i en duft, der vil gøre dig i godt humør hele dagen. Eau de parfumen til kvinder Kenzo Flower by Kenzo Eau de Vie er et udtryk for optimisme og en følelse af fuldkommen lykke.

  • blomsterduft
  • citrusduft
  • et ideelt valg for den frihedstænkende kvinde
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Neroli, Ingefær
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Appelsinblomst , Bulgarsk rose
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Hvid moskus, Tonkabønner
Parfumekategori
blomstret

Om mærket Kenzo

Det franske modehus Kenzo henter inspiration fra det bedste af den traditionelle asiatiske æstetik og europæisk luksusmode. Dette prestigefyldte mærke blev skabt af den japanske designer Kenzo Takada i de tidlige 1970'ere. Han blev forelsket i mode takket være sin søsters magasiner og flyttede fra Tokyo til Paris, hvor han snart blev berømt for sine vovefulde designs og spektakulære shows.

 

Den første Kenzo-parfume blev introduceret i 1988, og ligesom de følgende Kenzo-dufte afspejler den et særligt eksotisk flair, som blev designerens signatur. Kenzo-dufte til kvinder og mænd er berømte for deres usædvanlige blanding af aromatiske noter, der gør dem til en fast favorit hos mange kunder. Parfumer som Kenzo Flower Eau de Parfum eller den intense, fyldige Jungle L’Élephant er i dag ikoniske.

Kenzo er fortsat et af de mærker, der sætter standarder for højeste mode. Virksomheden tager del i forskellige kreative projekter med unge kunstnere og henter konstant inspiration i den farvefulde verden omkring os.

Anmeldelse Kenzo Flower by Kenzo Eau de Vie